Kaffemaskine testen – Hvilken kaffemaskine skal du vælge?

kaffe

Er du på vej til at flytte hjemmefra, eller er din gamle kaffemaskine bare ved at stå af, kan det være tid til at få fat i en ny. De nyere kaffemaskiner kan en del mere en end del ældre, med mange fancy programmer og kaffetyper, men hvis du er typen der ?bare? vil have kaffen igennem lydlyst og hurtigt, kan man også få gode maskiner der kan klare dette i dag.

Om det er en kaffe til kontoret, foreningen eller hjemmet er det vigtigt at få fat i en god kaffemaskine, når man er på udkig. Køber man en god en fra start, kan den holde i mange år og holde jer med frisk og lækker kaffe i disse år.

Kaffemaskiner

  1. Bosch TKA8650

Det tyske elektronikfirma Bosch er kendt for god kvalitet, og det kommer også til udtryk ved denne Bosch Kaffemaskine. Kaffemaskinen er udstyret med den smarte volumen automatik funktion, der sikrer et godt resultat selv når man laver meget få kopper, hvor det kan være meget svært at styre styrken i andre kaffemaskiner.

Kaffemaskinen er bygget med 2 varmelegemer, så du hele tiden sikrer dig både optimal brygningstemperatur og optimal serveringstemperatur, som er lækkert hvis kaffen rækker over længere tid, så den ikke bliver kold og kedelig. Andre fede ting der er indbygget i denne maskine er en afkalkning indikator, så du ve hvornår det er tid til afkalkning, timer med huskefunktion og ur, og en auto-stand-by funktion der slår til efter 2 timer. Alt i alt, virker den kaffemaskine til at være skræddersyet til travle kontorer og lign, hvor kaffen godt kan komme til at stå lidt før den bliver drukket.

  1. Melitta Aroma Boy

Skal du have en rigtig billig og lille kaffemaskine, der kan alt det basale er denne kaffemaskine fra Melitta det rette valg. Denne maskine går under navnet 2-kops maskinen, da det er alt hvad der kan være i den, tilgengæld har den høstet store roser for de to kopper som den kan lave. Hvis man er interesseret i kaffehistorie, er Melitta navnet på den kvinde der i 1908 blev træt af grums i kaffen og opfandt derefter kaffefilteret. Derfra og til i dag er mærket Melitta det mest enkle valg af kaffemaskine, men bor man alene og ikke skal lave noget fancy kaffe, kan denne maskine virkelig være en vinder. Vælg denne hvis der aldrig bliver lavet større mængder.

  1. Melitta Excellent

Fra samme mærke som ovenstående, er denne Melitta Excellent også en prisstærk kaffemaskine i høj klasse. Excellent skulle være den mest solgte kaffemaskine i Danmark, og dette vidner om en kaffemaskine der er rigtig god til prisen, når man vinder danskernes kaffehjerter. Excellent brygger lynhurtigt 10 kopper kaffe, så der er kaffe til dig og alle gæsterne, og generelt er den kendt for sin hastighed, som er rigtig dejlig at have når der er gæster. Låger er nemt aftageligt, der gør rengøring nem, så er du ikke glad for vanskelig rengøring, kan denne maskine være noget for dig.

Excellent er tilkendt den gyldne bønne, som vidner om en kaffemaskine med højkvalitet. Bryggetemperaturen ligger på 96 grader og der er autosluk mekanisme efter 2 timer, så glemmer du tit og slukke for maskinen, klarer denne selv opgaven.

  1. Moccamaster KBGC

Moccamaster er kendt for verdensklasse brygget kaffe. Moccamaster er rigtig kendt for god kvalitet. For et par år siden, blev der afholdt en konkurrence for at afgøre hvor gammel en kaffemaskine, der stadig er funktionsdygtig og her vand en Moccamaster fra 1978 prisen, der stadig kunne lave god og friskbrygget kaffe. Denne KBGC model kommer med filtertragt og automatisk drypstop og Moccamster har siden deres indtog i Danmark i 1969 været kendt for deres høje kvalitet og det fremgår også af denne aluminiums kaffemaskine.

Vi har her givet et godt bud på fire forskellige kaffemaskiner, i forskellige prisklasser. Alle disse kaffemaskiner mener vi kan klare jobbet om at lave kaffe, og så er spørgsmålet i hvilken mængde og hvilke ekstramateriale man vil have på sin kaffemaskine. Vi håber herfra at i finder en ny godt maskine.

Se flere eksempler på gode kaffemaskiner hos her.